Kost og sundhed

I Sundbrinkens Børnehus har vi en kostpolitik, som er besluttet af vores forældrebestyrelse, og vi har forældrebetalt frokostordning.

Sundhed er at have det godt, at være rask, at opleve livsglæde og tryghed samt at kunne deltage aktivt i fælleskabet og dagligdagen. Derfor ønsker vi, at børnene i Sundbrinken er sunde børn.

En sund start på livet – holder hele livet

For at få en sund start på livet er det rigtig vigtigt, at børn får rig mulighed for masser af bevægelse, naturoplevelser, mulighed for ro, nærvær af betydningsfulde voksne og sund kost. Sundbrinkens Børnehus tilbyder masser af leg med bevægelse. Vi er certificeret DGI-børnehave og vuggestue. Institutionen har en fin og udfordrende legeplads og vi vægter udelivet. En gang om ugen tilbydes børneyoga, så børnene også lærer at nyde at være stille og slappe af og få tømt ”tænketanken”, så der er plads til nye inputs. 

Læs hele Sundbrinkens bevægelsespolitik

Sund og økologisk madordning

Vi har en kostpolitik og en forældrearrangeret madordning, som koster 650 kroner om måneden. Maden i madordningen er næsten udelukkende økologisk, sund og ernæringsrigtig. Dette giver stabilt blodsukker, og gør det nemmere for barnet at fordybe sig i legene og udvikle sig. Vaner - både gode og dårlige - bliver skabt i barndommen og er meget svære at ændre, og derfor prøver vi i Sundbrinken at give børnene så mange gode og sunde vaner som muligt

Læs hele Sundbrinkens kostpolitik